Tartalomjegyzék plan-b.hu
plan-b forum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Something for your mind

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> plan-b bulik
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
karex
planB

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 09, 2004 22:45    Hozzászólás témája: Something for your mind Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves karácsonyozók!

Íme itt a hely, ahol megvitathatunk mindenféle felmerülő kérdést a december 23-ai kis ünnepséggel kapcsolatban, mely ne feledjétek, 8-kor már kezdetét veszi! Úgyhogy ki vele no, ha valami csikarja a pocitokat, tán akármi nem lenne világos. Valamint azt is elárulhatom, hogy kisebb meglepetésekkel várjuk a korán érkezőket! (Hehe:)

Hejhó, halihó, hullik majd a hó! (Legalábbis így tervezzük).
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
JeNs
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 11, 2004 9:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na Karex, most irtam egyetemi levlistre is, kuldtem linket ide, meg minden ami kellhet. Kivancsi vagyok hanyan leszunk, de ha csak minden tizedik ember jon el azok kozul akik latták a buli plakatjat/flyeret/banneret, akkor mar nem fogunk beferni..Smile Kurva nagy party lesz, erzem a zsigereimben! Very Happy

A mai Unicum elott akkor meet, majd meg megbeszeljuk, hogy mikor (azaz en meg nemtom, hogy mikor fogok odaerni hozzatok, de ha nektek mar van pontos tervetek az estet illetoen, akkor szolj).

'bello

JeNs
Vissza az elejére
Mr. Slab
planB

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 12, 2004 14:52    Hozzászólás témája: a segédmunkás Hozzászólás az előzmény idézésével

slabby brings some nice itch'n'scratch to the music.

Bontsd szét a személyeddé vált világot és beléd tódul a teljesség
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
banyek
newbie

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 12, 2004 22:51    Hozzászólás témája: a dj Hozzászólás az előzmény idézésével

hello,
na én is itt vagyok, ide is írom, h MINDENKI JÖJJÖN EL. nem viccelek.
:twisted:
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Pirx
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 14, 2004 13:32    Hozzászólás témája: szokásos Hozzászólás az előzmény idézésével

Na ha már, akkor én is, végülis tökjó, hogy megüzenjük egymásnak, hogy menjünk el, négyen már tuti leszünk, meg a két pultos, meg a Laci nevű egyébként kopasz ugyanakkor szimpatikus fiatalember, aki polgári szakmájára nézve a biztonságiőr. Viszont mindjár megtámadom az Éjszakai Repülés üz.falat, meg a levéllistát is ezzel a "gyertek el" dologgal, bár lehet, hogy a srácok ezér majmég letépik a tököm, hogy magáncélra használom.
Jóklegyetek
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 15, 2004 7:31    Hozzászólás témája: támadás Hozzászólás az előzmény idézésével

köszönjük a támadást.
Wink
Vissza az elejére
Lehi
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 16, 2004 17:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na erre mi is elnézünk! Laughing
Vissza az elejére
JeNs
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 19, 2004 18:53    Hozzászólás témája: X-mas tree Hozzászólás az előzmény idézésével

Hehhe, csak most olvastam a kis ajánló szöveget, hát igazán, ennél a karácsonyfás-karácsonyos hasonlatnál érzékletesebbet még nem nagyon hallottam... Cool
De most komolyan, már érzem is a számban a keményen ropogó electro/break mézeskalácsokat és a lágyan olvadó asbtract/ambient szaloncukrokat!! Laughing
Ahogy közeledik a csütörtök, egyre inkább körvonalazódik előttem, hogy ez lesz az év bulija...Yeee! Bouncing Blob The Cabbage Patch Dancing
Vissza az elejére
PiRx
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 20, 2004 15:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jéééézusmáária. Melyik túlbuzgó bölcsész írta azt a karácsonyfás összetartozós szöveget a microsite-ra? Vizsgákra készülök, és olvasom a sok ilyen sz**t b****g, és azt hiszem, hogy legalább b****g a neten nincs ilyesmi, mer már tele van a f****m b****g, erre valami f**z b****g felírja ezt a nyálas sz**t, és én esküszöm úgy p****n rúgom b****g, ha rájövök melyik g**i volt, hogy megdöglik b****g.
Na jóvan oké, igazából sz.tem kúvajó a szöveg. De majd mondjátok azér meg télleg, hogy ki volt.
Esküszök nem bántom b****g.

Tisztelettel:
Krekó Kristóf
a Something For Your Mind Könnyűzenei Rendezvényszervező Munkaközösség PR-osztályának munkatársa
Vissza az elejére
vendégmuzsikus
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 20, 2004 20:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ahhaahh
plesiv volt. Smile
http://deepen.hu/article.phtml?aid=292 itt mégjobb van:)
Vissza az elejére
karex
planB

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 21, 2004 2:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hehehehehe. hat mindenki vaaagyik egy kis szeretetre, egy kis melegsegre, egy jo bogre forraltborra es hadd ne soroljam... kulonosen az ilyen hideg idokben, nemde?

csakazertis keblemre olelem a vilagot, bedrotozok mindenkit eszrevetlenul, es rakapcsolom az elektrot.
:)
Vissza az elejére
Mr. Slab
planB

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 21, 2004 23:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Karl P. Wired, én kebelbarátom! szívmelengető a prológ, máris szikrákat hányok... büszke vagyok rá, h ilyen emberek csillagszórója lehetek!

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Mr. Slab
planB

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 22, 2004 3:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
karex
planB

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 23, 2004 2:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

igen, kedves karácsonyra készülődő pupákok, gyertek bálozzatok velünk hát holnap, szinte már egyet sem kell aludni. én ezzel búcsuzom, akkor a holnapi fergeteg reményében! a legropogósabb lemezek máris benn a tárban!
Vissza az elejére
JeNs
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 23, 2004 11:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na, izgultok már, srácok? Laughing
Vissza az elejére
levomesur
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 23, 2004 12:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát jens, nem szép tőled. amúgy kicsit. még kellene válogatni lemezeket, de kicsit sűrű a mai nap.
de kész a szinti!
Very Happy
zsozsó
Vissza az elejére
JeNs
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 23, 2004 12:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jólvanna Levo, csak tréfálkozom, miért is izgulnátok, minden perfekt módon fog menni elvégre. Pakoljad a bakeliteket, szintis live act meg beszarás lesz.
Nah.
Akkor Plesivnél, vmikor a délután folyamán.
Csók
JeNs
Vissza az elejére
JeNs
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 23, 2004 12:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szóval akkor nem Plesivnél.
Vissza az elejére
RBDR
planB

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 23, 2004 13:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dancing mi is jövünk Dancing
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 24, 2004 13:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

valamelyest off:
Nohhát, legelőször is elnézést a tegnapiért, hát izé, asszem ez vízválasztó volt, az én és a zizi útjai jó időre különváltak.

abszolút on:
Gratula a tegnapihoz, egész szép számban voltak jelen a szórakozni vágyó fiatalok, meghát szerintem a zenére sem lehet panasz! Smile Szóval pont tökéletes volt egy kis "előkarácsonyi zenebonának".

Amúgy meg mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok!!

JeNs
Vissza az elejére
banyek
newbie

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 25, 2004 1:28    Hozzászólás témája: konklúzió Hozzászólás az előzmény idézésével

gyerekek, ezt összehoztuk. ez jó volt. ilyen kell még. ilyen lehet még. big thx mindenkinek aki segített. :happy: :rockout3:
jens.. a mérték legyen veled legközelebb :wink:
Vissza az elejére
banyek
newbie

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 25, 2004 1:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

netán a kis sárga gecijeim is működnek majd legközelebb. :oops: <<<
Vissza az elejére
karex
planB

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 27, 2004 15:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

JeNs írta:

Amúgy meg mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok!!

JeNs

Akárcsak én, mármint kívánni, és boldogságosat ezekből a karácsony és akkörüli ünnepségekből.

Dám, a táskád ha köll majd jelezd felém, itt őrzöm neked :)

Köszi mindenkinek aki eljött és jól érezte magát, remélem így mindenkit sikerült megszólítanom, titeket, a mosolygós agytornászokat.

A képek
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> plan-b bulik Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.