Plan-B Optimal

Egyéni és családi balesetbiztosítás, kockázati életbiztosítás

Családosoknak ajánljuk

Balesetbiztosítás

A balesetbiztosítással saját magunkról vagy az egész családról egyszerre gondoskodhatunk. Főleg a családfőnek, de sok esetben mindkét szülőnek szükséges a magas fedezeti összeg, mert így elkerülhető a családi költségvetés összeomlása! 

Kockázati életbiztosítás

Érdemes továbbá a fő kereső vagy keresők (valamelyik szülő vagy mindkét szülő) biztosításáról is gondoskodni, hogy esetleges haláluk esetén a család képes legyen tovább folytatni az életét! Azokban az esetekben különösen ajánlott ez a védelmi szint, ha a gyerekek még kiskorúak, nagy összegű hitel terheli az ingatlant vagy bármilyen más okból szükséges lehet egy nagyobb összeg. 

Egyedülállóknak ajánljuk

Balesetbiztosítás

A balesetbiztosítással saját magunkról gondoskodhatunk ha egy baleset miatt rövidebb-hosszabb ideig kiesnénk a munkából netán olyan súlyos a sérülés, ami maradandóan kihat a további életünkre. Amennyiben egyedülállóként élünk, úgy ez a kérdés még erőteljesebb megoldásokat kíván (magasabb fedezetek), mert kizárólag magunkra számíthatunk! 

Kockázati életbiztosítás

Egyedülállóként, ha nincs gyermekünk, közeli hozzátartozónk akiről gondoskodnunk kell, akkor nem javasoljuk ezt a biztosítási típust!

Plan-B Optimal csomag tartalma

 • Balesetbiztosítási főbb elemei  (Biztosítónként eltérő fedezetek)
 • Baleseti haláleset
 • Balesetből eredő  maradandó egészségkárosodás arányos térítéssel
 • Égési sérülés
 • Csonttörés
 • Súlyos csonttörés
 • Sürgősségi szállítás-mentés
 • Baleseti eredetű műtéti térítés
 • Baleseti eredetű kórházi napi térítés
 • Baleseti eredetű keresőképtelenség egyszeri térítéssel 
 • Személyi felelősségbiztosítás

Kockázati életbiztosítás főbb eleme

Jövedelem pótlására szolgál, akkor amikor a leginkább szükség van rá. Rugalmas, megbízható, egyszerű és a legolcsóbb  megoldás, hogy szeretteiről gondoskodjon.

VIP szolgáltatásaink részletezése

Kárbejelentési szolgáltatás
Vállaljuk,hogy a szerződő szóbeli vagy írásos formában benyújtott kérelmére 1 munkanapon belül végrehajtjuk a kárbejelentést. Írásos vagy elektronikus formában. Erről írásban tájékoztatjuk ügyfelünket.

Aktív kármenedzsment
Vállaljuk, hogy a szerződő szóbeli vagy írásos formában benyújtott kérelmére 1 munkanapon belül megtesszük a kárbejelentést. Írásos vagy elektronikus formában. Erről írásban tájékoztatjuk ügyfelünket.. Ezenkívül gondoskodunk a zökkenőmentes kárrendezésről is a biztosítóval.

Szánjon 30 másodpercet egy ajánlatkérésre !

Fontos: Az ajánlatkérés Önt semmire nem kötelezi!

Csapattagok

Nyilvántartási szám: 106031433326

Boldizsár János

Ügyvezető

Molnár Brigitta

Biztosítási tanácsadó

Árpási Ágnes

Biztosítási tanácsadó